ΔΕΑΒ: Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε τον Αχιλλέα Μπέο

Η ΔΕΑΒ αποφάσισε να τιμωρήσει τον πρόεδρο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο με πρόστιμο 15 χιλ. ευρώ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του προς τον αθλητή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι. Πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ για την συμπεριφορά του προς τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης […]

ΔΕΑΒ: Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε τον Αχιλλέα Μπέο

Η ΔΕΑΒ αποφάσισε να τιμωρήσει τον πρόεδρο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο με πρόστιμο 15 χιλ. ευρώ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του προς τον αθλητή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι.

Πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ για την συμπεριφορά του προς τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης στην Καισαριανή.

Για τον ίδιο λόγο έχει ασκηθεί δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να απειλείται με βαριά τιμωρία, τόσο ο ίδιος όσο και ο Βόλος.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ αναφέρει:

«Διοικητική κύρωση (πρόστιμο) δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ στον κ. Μπέο Αχιλλέα για τη συμπεριφορά απέναντι στον ποδοσφαιριστή κ. Αντρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ Κηφισιά – ΠΑΕ Βόλος για το πρωτάθλημα της Super League, που διεξήχθη στις 11/02/2024 στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.2 του ν.4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 του ν.5085/2024».