Χουάντσο: «Αγαπάω να παίζω για τον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα ανέφερε πως λατρεύει να παίζει για το σύλλογο. Μετά την ευρεία επικράτηση σε βάρος του Προμηθέα, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Basket League, ο Ισπανός φόργουορντ του “τριφυλλιού” μίλησε στον Δημήτρη Χατζηγεωργίου. «Δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν και τα υπόλοιπα παιδιά. Έπαιξαν σκληρά […]

Χουάντσο: «Αγαπάω να παίζω για τον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα ανέφερε πως λατρεύει να παίζει για το σύλλογο.

Μετά την ευρεία επικράτηση σε βάρος του Προμηθέα, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Basket League, ο Ισπανός φόργουορντ του “τριφυλλιού” μίλησε στον Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

«Δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν και τα υπόλοιπα παιδιά. Έπαιξαν σκληρά και πολύ καλά. Έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Δεν είμαστε κουρασμένοι, είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο, για εμάς και για τον κόσμο.

Θέλω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για να πάρει νίκες η ομάδα. Ευχαριστιέμαι να παίζω στον Παναθηναϊκό, ειδικά εντός έδρας.

Είμαστε σε καλή θέση, στην πρώτη στην Ελλάδα και είμαστε δεύτεροι στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στη Βίρτους, είναι μια σπουδαία ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην κάμερα της ΕΡΤ.