Χήρα Ναβάλνι: «Γλυκό μου κορίτσι, θα τα αντιμετωπίσουμε όλα»

Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια Ναβάλναγια έστειλε μαζί με την κόρη της το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο πρώην twitter, τωρινό «X». Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια, είπε σήμερα ότι μαζί με την κόρη της Ντάσα παρηγορούν η μια την άλλη μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αντιφρονούντα Ναβάλνι την […]

Χήρα Ναβάλνι: «Γλυκό μου κορίτσι, θα τα αντιμετωπίσουμε όλα»

Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια Ναβάλναγια έστειλε μαζί με την κόρη της το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο πρώην twitter, τωρινό «X».

Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια, είπε σήμερα ότι μαζί με την κόρη της Ντάσα παρηγορούν η μια την άλλη μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αντιφρονούντα Ναβάλνι την περασμένη εβδομάδα σε ρωσική σωφρονιστική αποικία.

Η Γιούλια Ναβάλναγια ανήρτησε μια φωτογραφία στο Χ που εμφανίζει την ίδια με την Ντάσα δίπλα-δίπλα. Εκείνη κοιτάζει προς τον φακό καλύπτοντας το στόμα της με το χέρι και η Ντάσα είναι τυλιγμένη με ένα μαύρο παλτό και κοιτάζει θλιμμένη αλλού.

«Γλυκό μου κορίτσι. Ήρθα εδώ για να σε αγκαλιάσω και να σε στηρίξω και εσύ κάθεσαι και στηρίζεις εμένα. Τόσο δυνατή, γενναία και ανθεκτική. Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα, στα σίγουρα, αγαπημένη μου. Είναι τόσο όμορφο που σε έχω στο πλευρό μου. Σ’αγαπώ», γράφει η Γιούλια.