Χάνει για καιρό τον Μινιολέ η Μπριζ

Ο βασικός τερματοφύλακας της Κλαμπ Μπριζ, Σιμόν Μινιολέ αναμένεται να λείψει για αρκετό διάστημα λόγω τραυματισμού και δεν αποκλείεται να χάσει και τα δύο ματς των προημιτελικών κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η Κλαμπ Μπριζ γνωστοποίησε πως ο βασικός της τερματοφύλακας θα λείψει για αρκετές εβδομάδες κι έτσι θα χάσει τα δύο παιχνίδια με τον “Δικέφαλο του […]

Χάνει για καιρό τον Μινιολέ η Μπριζ

Ο βασικός τερματοφύλακας της Κλαμπ Μπριζ, Σιμόν Μινιολέ αναμένεται να λείψει για αρκετό διάστημα λόγω τραυματισμού και δεν αποκλείεται να χάσει και τα δύο ματς των προημιτελικών κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η Κλαμπ Μπριζ γνωστοποίησε πως ο βασικός της τερματοφύλακας θα λείψει για αρκετές εβδομάδες κι έτσι θα χάσει τα δύο παιχνίδια με τον “Δικέφαλο του Βορρά” για τους “8” του Conference League.

Ο Σιμόν Μινιολέ στάθηκε άτυχος στο πρόσφατο παιχνίδι της Μπριζ με την Σεντ Τρούιντεν και περίπου 10 λεπτά μετά τη σέντρα της αναμέτρησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις, με την επίσημη ενημέρωση των Βέλγων να κάνει λόγο για απουσία αρκετών εβδομάδων.

«Ο Σιμόν Μινιολέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σεντ Τρούιτεν, το απόγευμα της Κυριακής. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Ευχόμαστε στον Σιμόν ταχεία ανάρρωση», ανέφερε η Κλαμπ Μπριζ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Έτσι, ο 36χρονος τερματοφύλακας είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβει τα παιχνίδια της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League, που είναι προγραμματισμένα για 11 και 18 Απριλίου, προκαλώντας ένα σημαντικό πρόβλημα στην βελγική ομάδα.