Μπάγερ Λεβερκούζεν: Αρνείται να χάσει!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα και το άπεδειξε για μία ακόμη φορά κόντρα στην Καραμπάχ, παίρνοντας σπουδαία πρόκριση με συνολικό σκορ 5-4 (2-2, 3-2). Οι “ασπιρίνες” έκαναν απίστευτα πράγματα στην αναμέτρηση με την Καραμπάκ, επικρατώντας με 3-2 έχοντας τον Τσέχο φορ σε απίστευτη κατάσταση, καθώς σκόραρε δυο γκολ στις καθυστερήσεις. Η Μπάγερ […]

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Αρνείται να χάσει!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα και το άπεδειξε για μία ακόμη φορά κόντρα στην Καραμπάχ, παίρνοντας σπουδαία πρόκριση με συνολικό σκορ 5-4 (2-2, 3-2).

Οι “ασπιρίνες” έκαναν απίστευτα πράγματα στην αναμέτρηση με την Καραμπάκ, επικρατώντας με 3-2 έχοντας τον Τσέχο φορ σε απίστευτη κατάσταση, καθώς σκόραρε δυο γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν με μία απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις νίκησε με 3-2 την Καραμπάκ (έχανε 2-0 μέχρι το 72΄) και συνεχίζει το αήττητο ταξίδι της από την έναρξη της περιόδου, ενώ η Λίβερπουλ των «πιτσιρικάδων» διέσυρε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα την Σπάρτα Πράγας, απόψε με 6-1. Αμφότερες προκρίθηκαν πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Europa League, όπως και οι Ρόμα, Αταλάντα επί των Μπράιτον και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Για 72΄ λεπτά η Καραμπάκ πίστεψε στο θαύμα. Προηγήθηκε 2-0 στη «Μπάι Αρένα» και με το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Μπακού όλα έδειχναν ότι θα γινόταν η πρώτη ομάδα που υποχρέωνε τις «ασπιρίνες» στην πρώτη τους ήττα από την έναρξη της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις (36 ματς, με 31 νίκες και 5 ισοπαλίες).

Όμως, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο απέδειξε ότι δεν ήταν διατεθειμένη να χάσει. Μείωσε με τον Φρίμπονγκ και με τον Πάτρικ Σικ στις καθυστερήσεις έκανε μία ιστορική ανατροπή και με 3-2 πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Europa League. Έφθασε… αισίως τα 37 ματς αήττητη σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη (32 νίκες, 5 ισοπαλίες) και κανείς δεν γνωρίζει ποιος κι αν θα μπορέσει να τη σταματήσει…