Αταμάν: «Συγχαρητήρια στην ομάδα, έκανε άψογο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική εμφάνισή τους. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την τεράστια νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 97-86, βάζοντας τα θεμέλια για να μείνει στην πρώτη τετράδα της Euroleague. […]

Αταμάν: «Συγχαρητήρια στην ομάδα, έκανε άψογο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική εμφάνισή τους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την τεράστια νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 97-86, βάζοντας τα θεμέλια για να μείνει στην πρώτη τετράδα της Euroleague.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Οι παίκτες για δύο εβδομάδες ήταν σε διάλειμμα. Δεν τους είδα, γιατί κι εγώ έλειπα. Βρεθήκαμε χθες στη Μαδρίτη και ίσως είναι καλύτερα, ίσως πρέπει να κάνουμε έτσι και να μην βλεπόμαστε για λίγο. Αστειεύομαι. Κάναμε καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια».

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για τη θέση μας στην κατάταξη. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Ήταν φανταστική η εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, μετά από μία περίοδο που ήταν τραυματίας. Επέστρεψε και παίζουμε το δικό του μπάσκετ, με τον τρόπο που ελέγχει το παιχνίδι, που σκοράρει, που μοιράζει ασίστ. Παίξαμε καλή άμυνα».