Άρσεναλ: Νέα δεδομένα για Πάρτεϊ

Νέα δεδομένα έχουν προκύψει στην περίπτωση του Γκανέζου αμυντικού χαφ της Άρσεναλ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως θέλει να τον κρατήσει στο Λονδίνο. Τους τελευταίους μήνες τα αγγλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Ισπανός τεχνικός θέλει ν’ αλλάξει εντελώς τη φυσιογνωμία της Αρσεναλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και γι’ αυτό σκεφτόταν να παραχωρήσει τον […]

Άρσεναλ: Νέα δεδομένα για Πάρτεϊ

Νέα δεδομένα έχουν προκύψει στην περίπτωση του Γκανέζου αμυντικού χαφ της Άρσεναλ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως θέλει να τον κρατήσει στο Λονδίνο.

Τους τελευταίους μήνες τα αγγλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Ισπανός τεχνικός θέλει ν’ αλλάξει εντελώς τη φυσιογνωμία της Αρσεναλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και γι’ αυτό σκεφτόταν να παραχωρήσει τον Τόμας Πάρτεϊ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Γκανέζος διεθνής μέσος όμως έχει κάνει καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς και ο Αρτέτα δήλωσε πως τον θέλει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν:

«Η Αρσεναλ παίζει πάντα για τη νίκη και έχει ανάγκη από ποιοτικούς παίκτες για το πετυχαίνει. Ο Τόμας είναι ένας από αυτούς. Είναι κορυφαίος παίκτης και σημαντικός για την ομάδα. Είναι παίκτης της Αρσεναλ, έχει ένα ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο του και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτόν», δήλωσε σχετικά ο Αρτέτα.