Απάντησε ο Ανδρουλάκης στις δηλώσεις Παππά

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε με δηλώσεις του στις αντίστοιχες του Νίκο Παππά για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ προχώρηγσε σε σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του Ν. Παππά, ότι υπήρχε και προσυνεννόηση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση της προτασης δυσπισπίας. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία […]

Απάντησε ο Ανδρουλάκης στις δηλώσεις Παππά

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε με δηλώσεις του στις αντίστοιχες του Νίκο Παππά για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ προχώρηγσε σε σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του Ν. Παππά, ότι υπήρχε και προσυνεννόηση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση της προτασης δυσπισπίας. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του», υπενθυμίζει μεταξύ άλλων το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Φάμελλο, τον κ. Κουτσούμπα, τον κ. Χαρίτση και την κα Κωνσταντοπούλου έγιναν κατά σειρά κοινοβουλευτικής δύναμης την Τρίτη 26 Μαρτίου από τις 10 το πρωί και μετά. Οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων που δέχτηκαν να συνυπογράψουν, έλαβαν το κείμενο της πρότασης στις 11 το πρωί. Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις».