Ανακοίνωση για κινητοποίηση στο Γ. Γεννηματάς την προσεχή Τετάρτη 24 Απριλίου

Μετά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στη γενική εφημερία της 9ης Απριλίου στο νοσοκομείο, η ΕΙΝΑΠ ανακοίνωσε κινητοποίηση με στόχο την επίλυσή τους. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ πληροφορήθηκε για την κατάρρευση του πληροφοριακού συστήματος του ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” κατά τη διάρκεια της γενικής εφημερίας στις 9 Απριλίου 2024. Για πολλές ώρες οι […]

Ανακοίνωση για κινητοποίηση στο Γ. Γεννηματάς την προσεχή Τετάρτη 24 Απριλίου

Μετά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στη γενική εφημερία της 9ης Απριλίου στο νοσοκομείο, η ΕΙΝΑΠ ανακοίνωσε κινητοποίηση με στόχο την επίλυσή τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ πληροφορήθηκε για την κατάρρευση του πληροφοριακού συστήματος του ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” κατά τη διάρκεια της γενικής εφημερίας στις 9 Απριλίου 2024. Για πολλές ώρες οι συνάδελφοι κλήθηκαν να διεκπεραιώσουν τη βάρδια τους χωρίς να υπάρχει γραμμή τηλεφώνου και σύστημα που να στηρίζει την πραγματοποίηση εργαστηριακών εξετάσεων, απεικονίσεων ή εισαγωγών.

Κατά τη διάρκεια της βλάβης οι γιατροί βασίζονταν μόνον στην κλινική τους κρίση ασκώντας ιατρική περασμένων δεκαετιών. Στη συγκεκριμένη εφημερία σημειώθηκε ρεκόρ προσελεύσεων σε περιπατητικούς ασθενείς, ΕΚΑΒ και εισαγωγές.

Η ασφάλεια των ασθενών και των συναδέλφων ετέθη σε κίνδυνο, ενώ οι τελευταίες εισαγωγές τοποθετήθηκαν σε κλίνη το επόμενο βράδυ της γενικής. Η Διοίκηση του νοσοκομείου ήταν απούσα και δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπως και σε πολλά άλλα. Ζητάμε να δοθούν άμεσα λύσεις!

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε το σωματείο εργαζομένων του Γ. Γεννηματάς να συμμετέχει στη συνδιοργάνωση της κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτίριο της Διοίκησης, την Τετάρτη 24/04/24 και ώρα 13.00, να καλέσει και να καλύψει με στάση εργασίας 12.00 – 15.00 τους συναδέλφους όλων των κλάδων που θα συμμετάσχουν».