Ο Στέφανος Κασσελάκης στον Εύοσμο συνεχίζει την περιοδεία του

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και το πρωί κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού, στην Πλατεία Αγίας Σοφίας, ενώ είχε και συνάντηση με Ποντιακές οργανώσεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον Εύοσμο συνεχίζει την περιοδεία του

Χτες το μεσημέρι βρέθηκε στην περιοχή του Ευόσμου, στο προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και αυτό που τόνισε είναι ότι χτίζεται ένα κίνημα αυτή τη στιγμή και τους καλεί να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους. Τον συνοδεύουν υποψήφιοι του κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα ο κ.Κασσελάκης αναφέρει ότι χτίζεται μια μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς και ζητά να υπάρξει μια σύγκλιση ώστε να προχωρήσει η χώρα και να αποκτήσει κάποια στιγμή, μια προοδευτική κυβέρνηση.

“Φέρτε έναν φρέσκο αέρα, πιο ανθρώπινο στην πολιτική. Στηρίξτε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο και την ομάδα του”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος σε πολίτες του Ευόσμου, στη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή. “Οταν μου λέτε μη μασάς, κράτα γερά, δυνατά, σας ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά τις επιστρέφω”, τους είπε και τον χειροκρότησαν.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας του 2015.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται απέναντι, σε απόσταση έξι μέτρων, όπου συνομίλησε με τον Αντώνη Τασόπουλο, πρώην γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, τον Χάρη Κατσάνη, αναπληρωτή γραμματέα και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και την Κατερίνα Νικολαΐδου, πρώην γραμματέα. Τους ευχήθηκε “καλή δύναμη” κι εκείνοι “καλή επιτυχία”.

Τους ρώτησε από πότε είναι οργανωμένοι, του απάντησαν από πολλά χρόνια, σχεδόν από την ίδρυση του και μοιραία η συζήτηση έφτασε στον Ανδρέα Παπανδρέου. “Αγωνιζόμαστε για να μπορέσουμε να κάνουμε μία Ελλάδα διαφορετική, όπως έκανε Ανδρέας Παπανδρέου το 1981”, είπε ο Αντώνης Τασόπουλος. “Εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου. Όπως έκανε τη συμφιλίωση το 1981 ο Ανδρέας, να μονοιάσουμε όλη τη χώρα”, τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης. “Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να ανέβουν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις”, σημείωσε ο Αντώνης Τασόπουλος.

Ο κ.Κασσελάκης θα συνεχίσει έπειτα την περιοδεία του και θα μεταβεί στο νομό Πέλλας, όπου αναμένεται να μιλήσει και για τη συμφωνία των Πρεσπών.