Μητσοτάκης: «Καταδικάζουμε την τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία»

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία που στέρησε τη ζωή σε 133 ανθρώπους. «Η κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών», αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το μακελειό στα περίχωρα της Μόσχας. «Όπως […]

Μητσοτάκης: «Καταδικάζουμε την τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία»

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία που στέρησε τη ζωή σε 133 ανθρώπους.

«Η κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών», αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το μακελειό στα περίχωρα της Μόσχας.

«Όπως σταθερά αντιστεκόμαστε στην επιθετικότητα και στον αυταρχισμό κρατών και ηγετών, έτσι μένουμε απέναντι και στην ωμή βία η οποία εκδηλώνεται με πρόσχημα θρησκευτικές ή φυλετικές διαφορές. Είμαστε με την ελευθερία, τη Δημοκρατία και τον πολιτισμό. Και η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων και τον λαό της Ρωσίας που θρηνεί τα παιδιά του», επισημαίνει ο πρωθυπουργός.