Κορινθία: Ελεύθερος ο 45χρονος που δηλώνει «παλαιοχρισταινός»

Ελεύθερος μέχρι την νέα δικάσιμο στις 4 Μαρτίου 2024, αφέθηκε ο 45χρονος που ζει στην Κορινθία και συστήνεται ως μέλος παλαιοχριστιανικής κοινότητας. Ελεύθερος μέχρι τη νέα δικάσιμο στις 4 Μαρτίου 2024, στο Α Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου, αφέθηκε ο 45χρονος που ζει σε περιοχή της Κορινθίας και συστήνεται ως μέλος παλαιοχριστιανικής κοινότητας. Ο συνήγορος υπεράσπισης του, […]

Κορινθία: Ελεύθερος ο 45χρονος που δηλώνει «παλαιοχρισταινός»

Ελεύθερος μέχρι την νέα δικάσιμο στις 4 Μαρτίου 2024, αφέθηκε ο 45χρονος που ζει στην Κορινθία και συστήνεται ως μέλος παλαιοχριστιανικής κοινότητας.

Ελεύθερος μέχρι τη νέα δικάσιμο στις 4 Μαρτίου 2024, στο Α Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου, αφέθηκε ο 45χρονος που ζει σε περιοχή της Κορινθίας και συστήνεται ως μέλος παλαιοχριστιανικής κοινότητας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υπέβαλε αίτημα αναβολής λόγω της αποχής των δικηγόρων και παρουσίασε σχετικό ηλεκτρονικό έγγραφο από τον προϊστάμενο της Νομικής Υπηρεσίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περι απείθειας και περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο. Ο 45χρονος είχε επιλέξει να ζει με την οικογένειά του κάτω απο συνθήκες που ερευνώνται αν είναι κατάλληλες να ζουν και να μεγαλώνουν παιδιά.

Όπως είπε δεν είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει με την γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του για να μάθει που βρίσκονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το 15χρονο παιδί του, το οποίο μετά από εισαγγελική εντολή, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σχετικά με την άρνησή του για εξέταση DNA ξεκαθάρισε πως δεν αρνείται την εξέταση αλλά είναι ενάντια στην πίστη του.