Κολωνός: Την Παρασκευή η απόφαση για την υπόθεση της 12χρονης

Την Παρασκευή αναμένεται το δικαστήριο να βγάλει απόφαση αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Την Παρασκευή (29/03) πέφτει η αυλαία στη δίκη για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Απόψε ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων και το δικαστήριο διέκοψε να εκδώσει την ετυμηγορία του […]

Κολωνός: Την Παρασκευή η απόφαση για την υπόθεση της 12χρονης

Την Παρασκευή αναμένεται το δικαστήριο να βγάλει απόφαση αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Την Παρασκευή (29/03) πέφτει η αυλαία στη δίκη για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Απόψε ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων και το δικαστήριο διέκοψε να εκδώσει την ετυμηγορία του την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας έχει προτείνει την ενοχή του 55χρονου βασικού κατηγορουμένου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή. Αντιθέτως, ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό της 12χρονης, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Όσον αφορά τη μητέρα της 12χρονης η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της για τη διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης αλλά και για εκβίαση σε βάρος της πρώην συζύγου του 55χρονου.

Για τους υπόλοιπους 23 κατηγορούμενους, που φέρονται ως «πελάτες», πρότεινε την ενοχή των 22 για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και την αθώωση λόγω αμφιβολιών ενός κατηγορούμενου, πακιστανικής καταγωγής.