Κασσελάκης: «Στοχευμένα τα ψέματα του πρωθυπουργού»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε επίθεση στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως τα ψέματα που αναφέρει για το πρόσωπό του είναι στοχευμένα, για να καλύψουν άλλους σκοπούς. «Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok. Και να θυμάστε. Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές», αναφέρει […]

Κασσελάκης: «Στοχευμένα τα ψέματα του πρωθυπουργού»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε επίθεση στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως τα ψέματα που αναφέρει για το πρόσωπό του είναι στοχευμένα, για να καλύψουν άλλους σκοπούς.

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok. Και να θυμάστε. Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Tik Tok εν είδει απάντησης σε πρόσφατο βίντεο του πρωθυπουργού στην ίδια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι «για να αποφύγει την κατακραυγή και τις βαριές ευθύνες για την κοιλάδα των Τεμπών, ο πρωθυπουργός πήγε θάλασσα». «Όμως είναι έτσι όντως τα πράγματα;», σχολιάζει, για να προσθέσει: «Δεν θα σας πω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια η WWF, το Παγκόσμιο Ταμείο για τη φύση. Η WWF λοιπόν χαρακτηρίζει τον καινούργιο νόμο ”νόμο καταστροφής των ακτών” γιατί συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, ενώ καταργεί ακόμα και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή».