Κάρα Ντέλεβιν: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της

Το σπίτι της Κάρα Ντέλεβιν που ήταν χτισμένο στο Λος Άντζελες κάηκε ολοσχερώς με την ίδια, ευτυχώς, ν’ απουσιάζει την ώρα της μεγάλης πυργκαγιάς που ξέσπασε στο χώρο. Στάχτες έγινε το αξίας 7 εκατ. δολαρίων σπίτι της Κάρα Ντέλεβιν (Cara Delevingne) στο Λος Άντζελες. Η βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο απουσίαζε από το πολυτελές σπίτι της […]

Κάρα Ντέλεβιν: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της

Το σπίτι της Κάρα Ντέλεβιν που ήταν χτισμένο στο Λος Άντζελες κάηκε ολοσχερώς με την ίδια, ευτυχώς, ν’ απουσιάζει την ώρα της μεγάλης πυργκαγιάς που ξέσπασε στο χώρο.

Στάχτες έγινε το αξίας 7 εκατ. δολαρίων σπίτι της Κάρα Ντέλεβιν (Cara Delevingne) στο Λος Άντζελες. Η βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο απουσίαζε από το πολυτελές σπίτι της στο Studio City αλλά δύο άτομα, ένας πυροσβέστης και ένας ένοικος, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 4 π.μ. πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, με 94 πυροσβέστες που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο μετά από δύο ώρες.

Σύμφωνα με το Los Angeles Fire Department η πυρκαγιά ξεκίνησε στο πίσω μέρος της κατοικίας έκτασης 600 τετραγωνικών μέτρων, η οποία χτίστηκε το 1971 και εξελίχθηκε στη σοφίτα του σπιτιού.

Η 31χρονη, η οποία είναι η βαφτισιμιά της Τζόαν Κόλινς, έμαθε τα άσχημα νέα στο Λονδίνο όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους. Η σταρ του «American Horror Story» και του «Οnly Murders in The Building» είχε παρουσιάσει το 2021 την εντυπωσιακή κατοικία της στην εκπομπή Architectural Digest και την περιέγραψε ως την προσωπική της έπαυλη Playboy.

Το σπίτι στο οποίο διέμενε με την αδελφή της χτίστηκε το 1941 και ανήκε στον συμπρωταγωνιστή της στο “Suicide Squad” Jared Leto πριν το αγοράσει και το ανακαινίσει η Ντέλεβιν.