Καιρός: Οι προβλέψεις από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως ο καιρός μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει τη συννεφιά σαν κύριο χαρακτηριστικό, ενώ αναμένονται και βροχές. Η συννεφιά θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει αρκετή συννεφιά. Στις ορεινές περιοχές της ανατολικής […]

Καιρός: Οι προβλέψεις από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως ο καιρός μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει τη συννεφιά σαν κύριο χαρακτηριστικό, ενώ αναμένονται και βροχές.

Η συννεφιά θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει αρκετή συννεφιά. Στις ορεινές περιοχές της ανατολικής Στερεάς, στην Εύβοια και στα νότια νησιωτικά ίσως βρέξει ασθενώς και τοπικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα δυτικά και από ανατολικές στο Αιγαίο, στα 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία μέσα στην ημέρα ίσως φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, και τους 17 με 19 βαθμούς στην υπόλοιπη χώρα.

Η Αττική θα έχει συννεφιά και κάποιες μπόρες μικρής διάρκειας στα βόρεια και βορειοανατολικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει αρχικά αρκετή ηλιοφάνεια αλλά προς το απόγευμα θα επικρατήσει συννεφιά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι τα 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 9 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη η συννεφιά θα παραμείνει στις περισσότερες περιοχές, ενώ οι βροχές θα αυξηθούν, επηρεάζοντας μεγάλο μέρος της χώρας πριν υποχωρήσουν τις απογευματινές ώρες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 26/02/2024 | ΕΡΤ (youtube.com)