Καιρός: Εκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου – Τι θα συμβεί έως 15 Ιουλίου

Ο Σάκης Αρναούτογλου, ο γνωστός μετεωρολόγος προχώρησε σε ισχυρή προειδοποίηση αναφορικά με τις θερμοκρασίες που θα υπάρξουν ως τις 15 Ιουλίου.

Καιρός: Εκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου - Τι θα συμβεί έως 15 Ιουλίου

Ο Σάκης Αρναούτογλου, ο γνωστός μετεωρολόγος προχώρησε σε ισχυρή προειδοποίηση αναφορικά με τις θερμοκρασίες που θα δούμε ως τις 15 Ιουλίου. Ο καιρός μας γυρνάει και πάλι την πλάτη.

Για τις υωψηλότατες υψηλές θερμορασίες που θα καταγραφούν όπως φαίνεταιέως τις 15 Ιουλίου στην χώρα μας, έκανε λόγο με ανάρτησή του στα social media ο Σάκης Αρναούτογλου.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή καθώς οι δύσκολες μέρες του καύσωνα είναι και πίσω μας, αλλά έρχονται και μπροστά μας όπως όλα δείχνουν.

Προειδοποιεί για τον καύσωνα ο Σάκης Αρναούτογλου

«Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 15 Iουλίου με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον…καιρό σας ?!

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο!

Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Με εκτίμηση»

Όπως φαίνεται και στην εικόνα με τις θερμοκρασίες που ανήρτησε ο μετεωρολόγος, ο υδράγυρος δεν θα πέσει κάτω από τους 37 βαθμούς Κελσίου στα μέγιστα επίπεδα, ενώ αναμένεται να αγγίξουν και να ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου στις πεδινές περιοχές.