Έκτακτη ανάκληση αμαξιών VOLVO – Ποιους αφορά η απόφαση

Μαζικό πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων της VOLVO με πάνω από 597 μοντέλα να είναι στη λίστα και χρονολογικά εντάσσονται από Δεκέμβριο 2023 ως Μάρτιο 2024.

Έκτακτη ανάκληση αμαξιών VOLVO - Ποιους αφορά η απόφαση

Σύμφωνα  με τον κατασκευαστή τα μοντέλα από το εκάστοτε αμάξι VOLVO που ανακαλούνται ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα στην οθόνη των βασικών πληροφοριών του οχήματος.

Στην Ελλάδα τουλάχιστον για την ώρα, δεν έχει αναφερθεί κάποιο τέτοιο περιστατικό που να σχετίζεται με την Volvo.

Τα μοντέλα EX30 με αριθμό πλαισίων 0000462 έως 0089463 είναι εκείνα που θα ζητηθούν να ελεγχθούν ώστε να επιδιορθωθούν τυχόν βλάβες.

Έκτακτη ανάκληση αμαξιών VOLVO – Ποιους αφορά η απόφαση

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά και εγγράφως μέσω email/επιστολής, ώστε να πραγματοποιήσουν ενημέρωση λογισμικού στην οθόνη του οχήματός τους. Αυτή η διαδικασία δύναται να ολοκληρωθεί και εξ’ αποστάσεως, μέσω της εφαρμογής «over-the-air» (OTA). Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επισκεφτούν έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo. Ωστόσο, εάν δεν επιτευχθεί η ολοκλήρωση
της διαδικασίας μέσω ΟΤΑ, οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στον πλησιέστερο Συνεργάτη του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων VOLVO ανά την Ελλάδα προκειμένου, και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση να πραγματοποιηθεί/ολοκληρωθεί η ενημέρωση λογισμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας VOLVO CAR HELLAS στο τηλέφωνο 210-6241833 (ώρες λειτουργίας από 09:00πμ έως 05:00μμ).