Plus

Έκπτωση 30% στα εισιτήρια για 7 νησιά – Κλείστε άμεσα

Γενναία έκπτωση της τάξεως του 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 7 νησιά από την BLUE STAR FERRIES που δίνει την ευκαιρία σε πολίτες να επωφεληθούν αδράζοντας την ευκαιρία αυτή.

Έκπτωση 30% στα εισιτήρια για 7 νησιά – Κλείστε άμεσα

Η BLUE STAR FERRIES προσφέρει έκπτωση και δίνει την δυνατότητα και στα πιο “μικρά” πορτοφόλια να ταξιδέχουν σε 7 νήσια.

Οι διαδρομές που θα υπάρχει η έκπτωση είναι οι εξής ακόλουθες: Από/προς Πειραιά για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω
Από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πολίτες που επιθυμούν να κλείσουν πρέπει να γνωρίζουν ότι η έκπτωση δεν αφορά τις ενδιάμεσες διαδρομές, παρά μόνο τις προαναφερθείσες.

Έκπτωση 30% στα εισιτήρια για 7 νησιά – Κλείστε άμεσα

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

Exit mobile version