Έφυγε από τη ζωή η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Η πρώην αθλήτρια του volley, Ρούξι Ντουμιτρέσκου έφυγε από τη ζωή στα 46 της χρόνια, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν υπέστη ανακοπή καρδιάς. Στο πένθος βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (4/3) το ελληνικό βόλεϊ, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η σπουδαία βολεϊμπολίστρια και πρέσβειρα του Παναθηναϊκού στη Ρουμανία άφησε την τελευταία […]

Έφυγε από τη ζωή η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Η πρώην αθλήτρια του volley, Ρούξι Ντουμιτρέσκου έφυγε από τη ζωή στα 46 της χρόνια, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Στο πένθος βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (4/3) το ελληνικό βόλεϊ, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η σπουδαία βολεϊμπολίστρια και πρέσβειρα του Παναθηναϊκού στη Ρουμανία άφησε την τελευταία της πνοή.

Στα 46 της χρόνια η Ρούξι Ντουμιτρέσκου άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς. Η πρώην αθλήτρια των Βριλησσίων του Παναθηναϊκού είχε αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδας, καθώς είχε πολιτογραφηθεί Ελληνίδα. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η ρουμανική ομοσπονδία βόλεϊ, μέσω ανάρτησής της στο Facebook.

Γεννήθηκε την πόλη Βαλτσέα και ξεκίνησε το βόλεϊ στο Πιτέστι πριν έρθει στην Ελλάδα για τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια ενώ απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Η σχέση της με τον αθηναϊκό σύλλογο ήταν ισχυρή ακόμα και αρκετά χρόνια μετά την αποχώρησή της, μιας και βρισκόταν πάντα κοντά -έστω κι από απόσταση- ενώ πολύ συχνά ενημερωνόταν για τις εξελίξεις. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό έγινε η πρέσβειρα της ομάδας στη Ρουμανία.