Δώρο 20 ευρώ στο λογαριασμό σας – Πως τα παίρνετε όλοι

Ένα πολύ καλό δώρο 20 ευρώ προσφέρει το payzy με μόνο δύο εγγραφές. Άπαντες, μπορούν να το προμηθευτούν και δεν χρειάζεται ειδικά κριτήρια.

Δώρο 20 ευρώ στο λογαριασμό σας - Πως τα παίρνετε όλοι

Σε μια εποχή δύσκολη το λιγότερο που μετράμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ, έρχεται ένα ανέλπιστο δώρο της τάξεως των 20 ευρώ στο λογαριασμό μας.

Η payzy που χρειάζεται συνδρομητές προσφέρει με μία 1+1 εγγραφή χωρίς τίποτα άλλο ένα 20άρικο στο πορτοφόλι του καθενός.

Εύκολα λοιπόν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλοι της προσφοράς αυξάνοντας το τραπεζικό μας λογαριασμό κατά 20 ευρώ, αξιοποιώντας τα ο καθένας όπως νομίζει.

Δώρο 20 ευρώ στο λογαριασμό σας – Πως τα παίρνετε όλοι

Το payzy θέλει συνδρομητές και συνεχίζει να δίνει 10ευρα εντελώς δωρεάν. Μπορείς να βγάλεις γράφοντας έναν συγγενή 20 ευρώ, 10 εσένα και 10 στο λογαριασμό του συγγενή/φίλο σου. Αν δεν έχεις λογαριασμό και προβείς στη δημιουργία ενός θα σου δώσει 10 ευρώ εντελώς δωρεάν για να τα κάνεις ό,τι θέλεις και άλλα 10 από την εγγραφή του συγγενή. Στο συγγενή φίλο θα δώσει και σε αυτόν 10 ευρώ, οπότε αν γράψεις τη μητέρα σου ή τον πατέρα σου μαζεύεις 10ευρα.

Αν μας ρωτήσεις γιατί να εγγραφείς και να δώσεις τα στοιχεία σου για 10 ευρώ θα σου αναφέρουμε ότι ήδη τα έχεις δώσει στις ελληνικές τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεσαι. Εξάλλου δεν είναι υποχρεωτικό, όποιος θέλει το κάνει ενημερωτικό είναι το άρθρο. Το payzy δεν διαφέρει από τις λοιπές τράπεζες, απλά είναι απολύτως ψηφιακή.

Παράλληλα τρέχει προσφορά όπου αν είσαι συνδρομητής Cosmote σου διπλασιάζει τα GB του προγράμματος Cosmote Neo και σου δίνει διπλάσιο bonus σε όλους τους υπόλοιπους συνδρομητές καρτοκινητής. Μόνο να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να έχεις ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες. Η διαδικασία εγγραφείς ολοκληρώνεται με μια βίντεο κλήση με εκπρόσωπο, δεν σε ρωτάει απολύτως τίποτα, μόνο το όνομα και σου ζητάει να κρατήσεις την ταυτότητα στη κάμερα και να την λυγίσεις για να πιστοποιήσουν ότι είναι αυθεντική για λόγους ασφαλείας.