Άσχημα νέα για τα κεράσια – Πόσο κοστίζουν πλέον

Άσχημα είναι τα νέα που προκύπτουν για τα κεράσια, καθώς η τιμή τους σε μια περίοδο που αυξάνονται τα πάντα, μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ.

Άσχημα νέα για τα κεράσια - Πόσο κοστίζουν πλέον

Η ακρίβεια έιναι ένα τεράστιο θέμα, το οποίο πλήττει εδώ και πολλά χρόνια τη χώρα μας και ακόμα και τα κεράσια αυξάνονται όσον αφορά την τιμή τους με τα νέα να είναι ιδιαίτερα άσχημα.

Πιο συγκεκριμένα να αναφέρουμε πως πάνω από 15 ευρώ πωλούνται πλέον τα πρώτα κεράσια της φετινής παραγωγής, με την αισχροκέρδεια να συνεχίζεται.

Τέλος, στην Ημαθία όμως, για παράδειγμα τα κεράσια φεύγουν με ανοιχτή τιμή και αυτό σημαίνει πως δεν συνοδεύεται από συγκεκριμένη τιμή, δίνοντας «άλλοθι» στους μεσάζοντες να βάλουν όποιο… καπέλο θέλουν, φτάνοντας στα 16,95 ευρώ.

Άσχημα τα νέα για τα κεράσια – Δείτε πόσο κοστίζουν

«Κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά από αυτό και δεν εφαρμόζουν τον νόμο».
Πάνω από 15 ευρώ πωλούνται τα πρώτα κεράσια της φετινής παραγωγής, με την αισχροκέρδεια να συνεχίζεται.

Όπως επισημαίνει ο Alpha, «υπάρχουν και πιο φτηνά κεράσια και αυτό δείχνει πως κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά από αυτό», τονίζοντας ότι «κάποιοι δεν εφαρμόζουν τον νόμο ο οποίος λέει ότι οποιοδήποτε προϊόν φεύγει από το χωράφι συνοδεύεται από ένα τιμολόγιο που πηγαίνει μέχρι και την στιγμή που το αγοράζει ο καταναλωτής».

Στην Ημαθία όμως, για παράδειγμα τα κεράσια φεύγουν με ανοιχτή τιμή και αυτό σημαίνει πως δεν συνοδεύεται από συγκεκριμένη τιμή, δίνοντας «άλλοθι» στους μεσάζοντες να βάλουν όποιο… καπέλο θέλουν, φτάνοντας στα 16,95 ευρώ.

«Τα 16,39 είναι τώρα. Μετά από μία ώρα αλλάζει η τιμή και είναι στα δέκα ως έντεκα ευρώ το χοντρό και εφτάμισι με οχτώ το ψιλό» ακούγεται να λέει επαγγελματίας στην κάμερα.